Zomervakantie 2015 - Wintrich

  

Vrijdag 7 augustus - reisdag

Vandaag rijden we naar onze volgende bestemming: Wintrich. Daar hebben we 5 nachten geboekt in Weingutshotel St. Michael.

Route Enzklösterle - Wintrich

Vlotte reis

Na een vlotte reis met een lunchpauze in Landstuhl bij de plaatselijke Italiaan, komen we in de loop van de middag aan in ons hotel.

We worden vriendelijk ontvangen door de eigenaresse. Ze leidt ons naar de kamer op de derde verdieping. Oeps, alweer de derde verdieping zonder lift. De kamer valt ons erg tegen, hoewel de natte cel keurig en redelijk ruim is, is de kamer zelf vrij klein en heeft één heel klein raam, dat uitkijkt op de straat. Een afknapper voor ons!  


Andere kamer

We gaan naar beneden en beklagen ons over de kamer. We worden nu te woord gestaan door de eigenaar Michael die ook Vlaams spreekt, wel zo handig. Michael - tevens wijnboer - is een vriendelijke man die probeert 'ons probleem' op te lossen: hij heeft over twee nachten een ander kamer in het bijgebouw. We gaan daar graag op in.

Het vooruitzicht van een andere kamer over 2 nachten maakt de dag helemaal goed: nu een wijntje en omdat we niet geluncht hebben, gelijk maar een klein hapje.

Het hotel beschikt over een prachtig terras met een heerlijk uitzicht op de Moezel en de wijnbergen.