Meivakantie 2014 - Meerfeld


Door familie-omstandigheden, drukte op het werk enz. is het de hoogste tijd om even bij te tanken. Na flink zoeken op internet vinden we tenslotte een hotel wat ons wel aanstaat en ook redelijk betaalbaar is: NaturPurHotel Maarblick. We boeken hier een arrangement voor 4 dagen met half pension. Dit hotel is overigens niet te boeken via booking.com. Steeds meer hotels zien hier vanaf, gezien de kosten en de eisen in het contract.


Maandag 28 april

Maandagochtend gaan we relaxed op weg richting Meerfeld. De reis verloopt voorspoedig, afgezien van enig oponthoud bij Maastricht vanwege wegwerkzaamheden.

Route Vlaardingen - Meerfeld


We komen rond een uur of drie aan bij ons hotel. Het hotel ligt vlakbij het Meerfelder Maar, aan de N10. Een lokale weg die gelukkig vrij rustig blijkt te zijn.


We worden vriendelijk maar wat afstandelijk verwelkomd. Onze kamer ligt aan de achterzijde met uitzicht op de tuin en de hoge rand van de maar. De kamer is netjes, schoon, maar niet heel ruim.

Omdat we redelijk vroeg zijn aangekomen, gaan we gelijk de sauna uitproberen, is prima! Mooi rustig ingericht, twee droge en één natte sauna, verschillende douches, een stortbak en een ruime rustruimte.


Na de sauna aan de wijn in de lounge. Het ziet er allemaal strak uit, blijkbaar onlangs gerenoveerd.Tegen half acht gaan we aan tafel. Het eten is goed, verse producten, maar niet verrassend. De ruimte is wat ‘koud’, er is ook weinig privacy.

Na een afzakkertje gaan we niet al te laat naar bed.

 

Dinsdag

Omdat het weer vandaag niet zo mooi zou zijn, besluiten we vandaag naar Trier te gaan. Trier altijd gezellig! Dit keer eens geen bezoek aan Engbers, maar nog wel een paar schoenen gescoord. Uiteraard geluncht in Brasserie Trier, altijd goed. ‘s Middags nog even wat rondgewandeld en vervolgens weer naar ons hotel. Beetje internetten, een wijntje enz. ‘s Avonds weer goed gedineerd.