Zomervakantie 2018 - Lauterbach

  

Zondag - en route

Na het heerlijke ontbijt gaan we richting onze tweede bestemming, Wellnesshotel Basler Hof in Lauterbach in het Zwarte Woud.

Attendorn - Lauterbach

De reis verloopt voorspoedig en we besluiten het laatste stuk van de route af te leggen via de Schwarzwaldhochstraße. In Baden-Baden zien we langs de weg een aardige uitspanning liggen: Gasthaus Auerhahn.

Dit blijkt een prima keus: we zitten heerlijk op een schaduwrijk terras en genieten onze maaltijdsalade en een glaasje wijn.

Gasthaus Auerhahn

Het is leuk weer een stukje van deze mooie route te rijden. Een zeeer geliefd route, met name bij motorrijders.

Op een gegeven moment buigen we af van de Schwarzwaldhochstraße en via hele smalle wegen komen we uiteindelijk in het dal waarboven ons hotel ligt.


Afgesloten weg

De weg omhoog naar het hotel is echter afgesloten.We moeten flink omrijden. De laatste kilometers gaan over bospaden waar je normaal gesproken als wandelaar loopt. De tijdelijke route naar het hotel is echter goed aangegeven.


Vernieuwd

Uiteindelijk bereiken we het hotel. Ziet er goed uit, blijkbaar - gedeeltelijk - vernieuwd. Mooi uitzicht, maar wel een beetje een dooie boel.


Uitzicht

Vanuit onze kamer - het balkon, hebben we een prachtig uitzicht. Er valt zelfs nog een buitje regen. Het is hier nog erg groen, kortom niet overal in

Uitzicht vanf het balkon

Europa is het droog! Het diner 's avonds is niet bijzonder. Het ontbijt is redelijk goed.


Plastic

Heel bizar dat de 'balken' en 'binten' in de eetzaal wel hout lijken maar van plastic zijn! Dat verwacht je niet in het Zwarte Woud.


Enkele foto's

IMG_2103.jpg
IMG_2103.jpg
IMG_1535.jpg
IMG_1535.jpg
IMG_1536.jpg
IMG_1536.jpg
IMG_1537.jpg
IMG_1537.jpg